Selectează o Pagină

Cel dintâi demers în crearea Oraşului Interzis a fost dezvoltarea unei echipe de maeştrii bucătari chinezi cu adevărat experimentaţi, care să poată pregăti de fiecare zi cea mai savuroasă şi autentică mâncare chinezească.

Bucătarii ” Oraşului Interzis” s-au cizelat pe un filon comun, graţie perioadei extinse de pregătire sub bagheta celui mai apreciat maestru bucătar şef din China: Zhen Lipin, Vicepreşedintele Asociaţiei Nationale a Bucătarilor, Vicepreşedintele Asociaţiei de Bucătari “ ZHEJIANG” şi Preşedintele Asociaţiei de Bucatari “WENZHOU”.

 Şi pentru că adevăratele secrete ale bucătăriei chineze nu se divulgă decât membrilor familiei, Maestrul Bucătar Şef Zhen Lipin le-a transmis cu încredere nepotului său, Zhen Chenhuo, acum parte din echipa Oraşul Interzis.

ZHEN CHENHUO

După ce a urmat cursurile de bucătar la şcoala “ WENZHOU”, a devenit ucenicul Maestrului unchiului său, ZHEN LIPIN, la Hotel “Wang Chao”, 4*. Experienţa dobândită l-a ajutat să devină Bucătar Şef la Hotel “Hua Qiao”, 5* unde a avut în subordine 6 ucenici. Conform tradiţiei chineze de a transmite secretele bucătăriei numai către membrii familiei, el a aflat din ce se compune misterul celor mai spectaculoase reţete şi ingrediente folosite de unchiul său. Şi astăzi, clienţii Oraşul Interzis se pot bucura de adevărate reţete chinezeşti, numai de el ştiute.

Zhen Chenhuo face parte din echipa Orasul Interzis de 9 ani.

ZHANG SHUSHUA

In 2003 a fost nominalizat cu premiul de cel mai bun bucatar in orasul Nantong – China.

Este bucatar de 19 ani si a gatit in multe restaurante cu specific chinezesc atat in China cat si in Romania.

Experienta sa este bine reflectata in calitatea mancarii gatite.

LIU XUEDONG

Nascut in 1982, a urmat Scoala de Bucatari Qing Tian Zhejiang.  A fost bucatar in mai multe restaurante din China, printre care: Dynasty King si Hualong din Qingtian.

Cu o experienta de peste 14 ani va intampina cu retete traditionale.